Inschrijven cursus

Gehoorzaamheid

Inschrijven voor de basiscursus Jonge honden en basiscursus oudere honden (7 maanden) kan op de inschrijfavond in Zaal Mulder aan de Gramsbergweg 68 te Hardenberg (zie voor data de agenda).
Voor deze 2 cursussen zien we u graag op de inschrijfavond aangezien er die avond allerlei informatie wordt verstrekt over wat u van de cursus mag verwachten en over het gedrag van de hond u kunt zich al wel alvast aanmelden via het online inschrijfformulier.

Voor de overige cursussen kan men zich inschrijven via het inschrijfformulier uit het clubblad of online via het inschrijfformulier

Voor startdata van de cursus zie de agenda.

Behendigheid

Inschrijven kan ook op de inschrijfavond op ons terrein (zie voor data de agenda). Op deze avond krijgt u alvast wat informatie over de behendigheid. Tevens kunt u die avond alvast met uw hond wat toestellen proberen. U kunt kijken of u het leuk vind.

Ook kunt u zich inschrijven via het inschrijfformulier uit het clubblad of online via het inschrijfformulier.

Voor startdata van de cursus zie de agenda.

Ringtraining/Flyball/Kind-Hond

Inschrijven kan op de inschrijfavond in Zaal Mulder aan de Gramsbergweg 68 te Hardenberg (zie voor data de agenda) of via het inschrijfformulier uit het clubblad of online via het inschrijfformulier.

Voor startdata van de cursus zie de agenda.